Ja han començat les obres d’impermeabilització de la placeta Josep Pla de Puigcerdà, situada just damunt el taller d’Arts municipal, molt a prop dels ascensors que connecten la zona de l’estació amb el nucli comercial. El principal problema que es vol solucionar amb aquesta actuació són les filtracions d’aigua que hi ha a la plaça i que, des de fa anys, afecten el Taller d’Arts.

Els treballs tenen un cost 82.400 euros i s'allargaran uns dos mesos. L'empresa que els porta a terme és Ripoll Oliveras SL.

No és la primera vegada que l'Ajuntament de Puigcerdà ha d'executar un projecte d'impermeabilització. Fa dos anys, el consistori va haver de fer millores a la placeta mirador dels Bombers, situada sobre el pàrquing municipal, ja que aquesta també feia que anys tenia filtracions i humitats.

Parlen al vídeo: ALBERT PIÑEIRA, ALCALDE DE PUIGCERDÀ