Àreu ja ho té tot a punt per celebrar aquest dissabte la setena edició de la Milla Vertical. La prova esportiva es podrà tornar a realitzar, després que l’any passat la pandèmia obligués a suspendre-la. De moment, ja s’hi han inscrit més d’un centenar de persones, que hauran de seguir els protocols anticovid establerts per l’organització.

Altres mesures que es prendran per evitar contagis serà fer recollir els dorsals d’un en un, allunyar el podi del públic, evitar el contacte físic entre els atletes i les autoritats o limitar a 10 persones els grups durant el dinar posterior. La milla vertical té 3,6 quilòmetres de llargada i un desnivell positiu de 1.685 metres, amb arribada al Monteixo. Pel que fa a la milla jove, la distància és de 2,3 quilòmetres i de 1.000 metres de desnivell positiu i amb arribada a Jespedil.

Parlen al vídeo: MANEL PÉREZ, ALCALDE D’ALINS