Admeses el 100% de les sol·licituds presentades pel centre educatiu municipal, Els Minairons, que acull a infants de 0 a 3 anys. Tots els preinscrits han obtingut plaça pel curs vinent, 2021-2022.

Les preinscripcions han finalitzat amb un total de 92 tràmits entre els alumnes que ja estaven inscrits i les noves peticions. Les places de P0 encara no han quedat totalment cobertes i esperen que alguns nascuts aquest final d’any encara s’hi puguin inscriure.
Enguany es preveu la reobertura de totes les aules de les instal·lacions amb el nombre actual d’inscrits, dues a P0, tres a P1 i dues a P3. Tot i que les dades de la pandèmia sembla que milloren, actualment el curs que ve es prepara amb les mateixes restriccions i mesures de seguretat.

La formalització de la matrícula s’haurà de realitzar del 14 al 18 de juny. A partir del 21 del mateix mes s’obrirà la llista d’espera per a noves sol·licituds.

Parlen al vídeo: NÚRIA TOMÀS, REGIDORA EDUCACIÓ A LA SEU D’URGELL