Tremp se suma un any més a la campanya per incentivar la compra al comerç local Compra i descobreix Catalunya. Una iniciativa que compta amb la participació de més de 2200 comerços de 32 municipis d’arreu de Catalunya que ha engegat aquest 1 de juny. Molts comerços de Tremp s’han sumat a la iniciativa, així com l’Associació de comerciants.

Aquests premis combinen promoció del comerç i producte local amb atractius turístics de la zona, ja que s’incentiva que els premiats d’altres localitats participants visitin la zona.

La idea és que el premi porti també la participació a una de les activitats del Cordevi.
A principis de juliol, se sortejaran les 33 experiències a cadascun dels 32 municipis, 32 per clients que han comprat al comerç i 1 per comerciants participants.

L’any passat va ser totalment atípic, de manera que ara es comencen a rebre els visitants de la campanya passada que es va haver d’ajornar. Fins al setembre tenen temps per gastar els seus premis al municipi.

Parlen al vídeo: ANNA RITZ, REGIDORA PROMOCIÓ LOCAL TREMP