Noves ocupacions de pisos a la Seu d’Urgell en un habitatge davant el centre educatiu de La Salle. Compromís X La Seu denuncia que s’han detectat quatre pisos ocupats i reclama mesures urgents perquè no es converteixi en un problema de convivència.

L’oposició de l’equip de govern exigeix accions immediates per evitar que aquests fets siguin una crida a més ocupacions i degradin la imatge del centre de la ciutat.

Compromís demana que l’ajuntament col·labori amb policia municipal, Mossos d’Esquadra i els veïns per revertir la situació. També es demana converses amb els propietaris perquè presentin denúncia i el procés als jutjats s’iniciï el més ràpid possible.

Cal remarcar que perquè els desallotjaments es facin efectius s’ha de presentar denuncia al jutjat, fet que no sempre es realitza com en el cas de les ocupacions del bloc de plaça Europa, propietat d’una entitat bancària.

Parlen al vídeo: JOAN BARRERA, COMPROMÍS X LA SEU