L’elaboració d’un cens de nius d’orenetes realitzat aquest dilluns a la tarda ha estat una de les activitats organitzades a la Pobla de Segur per celebrar la Setmana de la Natura. La iniciativa es duu a terme arreu de Catalunya i la localitat pallaresa s’hi ha sumat tot organitzant un seguit d’activitats destinades a promoure accions a favor de la conservació de la natura. El programa d’actes va començar el passat 25 de maig amb una sessió de ioga a la natura i acabarà aquest dijous 3 de juny amb un estudi de la qualitat ambiental del riu Noguera Pallaresa.

Durant aquests dies també s’estan duent a terme activitats com ara projeccions de documentals naturalistes, batudes de recollida de brossa al camí de Ribera, sessions d’aeroioga a la natura amb teles acrobàtiques o un taller de construcció i substitució de caixes nius. A banda, des de l’Ajuntament també s’ha organitzat un concurs fotogràfic d’imatges de natura, amb cinc vals de 20 euros per gastar al comerç local com a premi.

Parlen al vídeo: ELOI TIRVIÓ, REGIDOR DE L’AJUNTAMENT DE LA POBLA DE SEGUR