El Pla de Transició al Treball de la Seu d’Urgell que fins aquest any es realitzava sobre Vendes, Oficina i Atenció al públic, amb una activitat en col·laboració amb l’Associació Menja’t l’Alt Urgell, oferirà aquest curs vinent un perfil d’auxiliar en activitats forestals.

Amb el perfil que s’oferia en els darrers cursos s’ha atorgat un reconeixement dels Premis Impulsa FP dels Serveis Territorials del Departament d’Educació de Lleida. Els joves duien a terme activitats per saber com treballa l’associació i quins eren els beneficis dels treballs en xarxa pels petits productors.
La nova proposta ensenyarà a realitzar operacions d’auxiliar per a la conservació, millora i aprofitament de la muntanya. Una de les novetats d’aquest nou curs serà que, a part de preparar-los per a la inserció al món laboral, també els donarà la possibilitat d’accedir directament a un cicle de grau mitjà. L’ajuntament no creu que la nova temàtica sigui una discriminació per sexes.

Aquest curs està dirigit a nois i noies d’entre 16 i 21 anys que no estiguin graduats en Educació Secundària Obligatòria i tindrà una durada d’un any acadèmic sencer.

Parlen al vídeo: NÚRIA TOMÀS, REGIDORA D’EDUCACIÓ DE LA SEU D’URGELL