La zona prepirinenca i pirinenca que abraça el Geoparc Orígens és molt rica en coves, tot i que sovint la població en general ho desconeix. Justament, per donar a conèixer aquest patrimoni, el Geoparc ha organitzat una exposició a l’Epicentre de Tremp, on dona a conèixer les principals coves que hi ha al subsol del territori a través de fotografies i plànols. Amb el títol “El Geoparc Orígens sota terra”, la iniciativa s’emmarca en la cinquena Setmana dels Geoparcs Europeus, justament enguany, que és l’Any Internacional de Coves i Carts.

Des del Geoparc Orígens destaquen el fet de tenir un bon coneixement del què hi ha al subsol no és interessant només a nivell científic, sinó que té efectes pràctics evidents.

L’exposició, que s’ha donat a conèixer públicament aquest diumenge en un acte al mateix Epicentre, es podrà visitar fins al 6 de juny.

Parlen al vídeo: MARIA PILAR CASES, PRESIDENTA DEL GEOPARC ORÍGENS