Els Mossos d’Esquadra denuncien penalment un conductor que circulava a 196 quilòmetres per hora en una via limitada a 90. El radar que estava situat al municipi de Montferrer i Castellbó ha enxampat un veí andorrà de 53 anys que doblava la velocitat de la carretera. Els mossos han denunciat a l’autor per un delicte contra la seguretat viària.

Els fets que van tenir lloc dissabte a la tarda, van obligar les autoritats a immobilitzar el cotxe, ja que suposava un perill per a la integritat del mateix conductor i de la resta d’ocupants de la via. El denunciat haurà de comparèixer davant el jutjat d’instrucció de la Seu d’Urgell quan sigui requerit.

Cal remarcar, que aquesta és la tercera denúncia en el darrer mes per doblar la velocitat, dos dies abans es va enxampar un altre vehicle circulant a una velocitat similar, 183 quilòmetres per hora, a la C-14 a l’altura de Peramola. Poques setmanes abans s’havia detectat en el mateix punt un altre vehicle a la mateixa velocitat, a la via que està limitada a 90.

D’altra banda, també hi ha hagut un augment d’accidents a la C-14 en el terme municipal de Coll de Nargó. Aquest diumenge al vespre es va produir un xoc de dos vehicles que va obligar a tallar la calçada durant dues hores, la circulació es va restablir als voltants de les deu del vespre. L’accident va provocar quatre ferits lleus que van ser atesos al Sant Hospital de la Seu d’Urgell.

L’última setmana hi va haver un accident en el mateix punt quilomètric on es va produir un xoc en cadena amb cinc vehicles implicats, un dels quals va caure a la cuneta, però no es van lamentar ferits.