Presentada a Alàs la dissetena edició de rutes a peu per l’Alt Urgell que enguany inclou 33 propostes amb l’objectiu de donar a conèixer el territori, tant per la població d’aquí com pels visitants, i ser una eina pels agents turístics de la comarca.

Les sortides seran de temàtiques culturals, naturalistes o geològiques, es destaquen les cinc primeres que també formen part del Festival Camina Pirineus, com la Ruta guiada fins a les Peces, on hi tindrà lloc l’encesa de les falles d’Alàs.
Aquest any la difusió de les rutes només es realitzarà a través de la pàgina web, de la mateixa manera s’espera que les consultes també es realitzin de manera telemàtica. Com a novetat, s’ha creat un codi QR que es posarà a disposició de l’hostaleria perquè pugui ser un reclam més.
MIREIA FONT, TINENT D’ALCALDE DE PROMOCIÓ ECONÒMICA I TURISME DE L’AJUNTAMENT DE LA SEU
Tot i que el 2020 hi va haver moltes rutes cancel·lades i només es va arribar a 330 participants, s’espera que amb les propostes d’aquest 2021 es torni a la participació de 2019 amb gairebé 700 inscrits.

Parlen al vídeo: SERGI PARRAMON, VICEPRESIDENT DE PROMOCIÓ ECONÒMICA CCAU