La Unió de Botiguers de la Seu d’Urgell ha organitzat una jornada aquest dissabte al carrer major amb el lema “Els dissabtes el comerç està viu”. Amb les restriccions per a la celebració d’activitats, els comerciants han volgut organitzar una mostra per fer veure que els dissabtes segueixen oberts.

Al matí s’ha compartit l’espai del carrer amb les parades del mercat setmanal, tot i que al migdia el temps no ha acompanyat, a la tarda s’han mantingut les parades tant d’establiments del carrer major, de la Seu i artesans locals.
Entre altres activitats, s’han ofert “mojitos”, música ambiental i sessions de zumba que han tingut una bona participació. La Unió de Botiguers espera que amb aquestes accions s’aconsegueixi donar suport al comerç local després d’aquest any de restriccions.

Ja s’estan programant més activitats com “Botigues al carrer”, “La Seu es vesteix de Blanc”, “Gaudeix del Carrer Major” o una jornada de comerç al Passeig.

Parlen al vídeo: NÚRIA CAPDEVILA, MEMBRE UBSU