Cap ingressat amb covid19 a l'Hospital de Cerdanya aquest cap de setmana. Tant dissabte com diumenge, les habitacions aïllades per atendre pacients amb coronavirus han quedat buides, després de setmanes sense aconseguir-ho. Concretament des de mitjans del mes de març. Tot i això, aquest dilluns, hi ha un pacient hospitalitzat per aquest motiu.

Des del març de 2020, l'Hospital de Cerdanya ha registrat 250 ingressos per covid-19. A més, ha coordinat 45 trasllats a altres centres sanitaris.

Fent un cop d'ull als indicadors, el risc de rebrot a la comarca es situa en 130 mentre que la taxa de reproducció del virus és d'1,42. El municipi on el risc de rebrot és més alt és Montellà i Martinet, que supera els 1000 punts. Puigcerdà, Bellver i Alp el tenen per sota de 100, per tant, risc baix, i la resta es situa en 0.

En total, hi ha hagut 2241 casos de covid-19 des de l'inici de la pandèmia. Les defuncions continuen en 27.