Neix una nova publicació cultural al Pirineu. Es tracta de Garona Nogueres, una revista semestral que recull el patrimoni oral del Pallars Jussà, el Pallars Sobirà, l’Alta Ribagorça i la Vall d’Aran i que surt al mercat de la mà de la ja històrica Cadí Pedraforca.

La revista té diferents seccions, entre les quals hi destaca el dossier central que ocupa el gruix de la publicació i que en aquest primer número s’ha dedicat als oficis.

Per donar a conèixer aquest primer número s’ha fet presentacions als 4 territoris que abraça i han tingut molt bona acollida. A més a les presentacions s’ha comptat amb col·laboradors de cada zona que han escrit algun dels textos. Perquè la filosifia de la revista és donar visibilitat al territori des del territori.

Parlen al vídeo: GUILLEM LLUCH, DIRECTOR GARONA NOGUERES