El mercat de segona mà de la Seu d’Urgell, conegut com Els Encants, tornarà a celebrar-se a partir del dissabte 5 de juny. Amb la pandèmia es va aturar la celebració d’aquest acte ubicat al carrer Canonges i que ara tindrà lloc a la part sud d’aquest, a partir de la placeta de Sant Roc.

El mercat que necessita un mínim de 10 parades perquè es celebri, tindrà lloc els dimarts i els dissabtes com el mercat setmanal. Només es permet la participació de particulars que vulguin vendre productes propis com roba, joguines, llibres o objectes de decoració.
Les parades hauran de mantenir dos metres de distància entre elles i com a molt podran ocupar tres metres cadascuna. La inscripció s’haurà de realitzar de forma telemàtica fins al 3 de juny i s’haurà de renovar cada inici de mes entre els dies 1 i 15.

Els Encants dels Canonges va néixer per fomentar les relacions comercials entre particulars per fomentar la sostenibilitat i la producció responsable.

Parlen al vídeo: MIREIA FONT, REGIDORA DE FIRES I MERCATS