La diputada pallaresa del PSC al Parlament, Sílvia Romero, ha reclamat a la Generalitat  que creï i posi en funcionament la Regió d'Emergències del Pirineu Occidental. En aquest sentit, ha recordat que l’any 2018 l’aleshores conseller d’Interior, Miquel Buch, va anunciar l’inici dels tràmits per a la seva creació. Romero ha destacat que d’això ja fa més de tres anys i ha anunciat que ha registrat una proposta de resolució demanant al govern que ho tiri endavant el més aviat possible per poder gestionar les emergències des del territori.

Romero també recorda que el febrer de l'any passat va reclamar al Parlament un augment d'efectius i la renovació de vehicles al Parc de Bombers de Tremp. La diputada assegura que aquest té unes dimensions adients per acollir i establir la seu de la Regió d'Emergències del Pirineu Occidental, a més de disposar d'una situació estratègica, però requereix de més plantilla i mitjans materials per garantir un servei òptim.

Parlen al vídeo: SÍLVIA ROMERO, DIPUTADA DEL PSC AL PARLAMENT