Els alumnes del Màster interuniversitari de Gestió d’Àrees de Muntanya han realitzat una jornada d’activitats a la Seu d’Urgell dins un dels tallers que es realitza amb el títol ‘Gestió, planificació i gestió en àrees de muntanya: Alta Muntanya’.

El taller, organitzat per un professor de la Universitat Autònoma de Barcelona, i coordinat per la Universitat de Lleida, realitza aquesta estada a la capital alt urgellenca perquè posteriorment els estudiants entreguin un projecte sobre el conflicte entre natura i desenvolupament rural.

La jornada de la Seu ha consistit en una sessió de treball sobre temes que desenvolupa l’IDAPA i la Taula de Camins de l’Alt Pirineu i Aran, un recorregut per l’Espai Ermengol i al centre històric de la ciutat, i visites a empreses com l’explotació ramadera de Cal Xic a Aravell i la formatgeria Mas d’Eroles.

Els tretze alumnes i tres professors van iniciar aquestes jornades de visita a l’Alt Pirineu el passat dia 20 a Vielha i acabaran el 3 de juny a la Vall de Núria.

Parlen al vídeo: PERE PORTA, PRESIDENT IDAPA - ALBERT PÈLACHS, PROFESSOR GEOGRAFIA DE LA UAB - JORDI FÀBREGA, ALCALDE LA SEU D’URGELL