El Dansàneu, el Festival de Cultures del Pirineu, ha estat guardonat amb un dels 5 premis de la quaranta-setena edició dels Premis Nacionals de Cultura. Es tracta d’un reconeixement atorgat pel Consell Nacional de la Cultura i de les Arts que ha fet la cerimònia d’entrega aquest dijous al recinte modernista de Sant Pau i on tan sols han assistit les personalitats i entitats guardonades.
Per part de Dansàneu, han recollit el guardó Ruth Martínez, directora del festival, i Ferrran Rella, president del Consell cultural de les Valls d’Àneu.

El Danàneu treballa per donar a conèixer la dansa, el territori i la tradició i ho fa apostant per la cultura en aquestes valls pirinenques i apropant espectacles a escenaris fortament vinculats a la cultura de la zona.
Enguany el Dansàneu arriba a la seva trentena edició i se celebrarà del 25 de juliol a l’1 d’agost.

Parlen al vídeo: FERRAN RELLA, PRESIDENT CONSELL CULTURAL DE LES VALLS D’ÀNEU