L'ajuntament de Bellver ja té a punt el projecte bàsic de construcció del nou poliesportiu, que es situarà just a tocar de l'actual. Els arquitectes ja han presentat les seves propostes i ara l'equip de govern ha de decidir amb quina es queda. Confia en poder licitar les obres a finals d'aquest any per començar els treballs a principis de l'any vinent.

Fa temps que el pavelló d'ara ha quedat petit per la gran quantitat d'activitats que acull. En un primer moment, l'ajuntament va estudiar la possibilitat d'ampliar-lo però, finalment ha decidit aixecar-ne un de nou.

El projecte preveu refer els vestidors actuals, de manera que serveixin per als dos pavellons. El nou equipament guanyarà noves sales polivalents i un gimnàs.

Des del consistori han explicat que el poliesportiu actual acull moltes activitats esportives, com futbol sala, patinatge sobre rodes o ioga. Però també s'hi celebren altres activitats com la Festa major o la fira Esport i Natura. Quan es disposi del nou equipament, ja no caldrà suspendre els entrenaments i competicions com passa ara.

El pressupost inicial del projecte preveu una inversió al voltant de l'1,8 milions d'euros que finançarà el mateix ajuntament.

Parlen al vídeo: XAVIER PORTA, ALCALDE DE BELLVER DE CERDANYA