L’Ajuntament de Tremp ha començat a instal·lar càmeres de videovigilància per mirar d’evitar actes vandàlics. Les primeres s’han col·locat a la plaça Capdevila, però l’alcaldessa de Tremp, Maria Pilar Cases, ha deixat clar que aquestes no seran les últimes, ja que s’ha detectat un increment de vandalisme a diversos indrets de la ciutat.

D’altra banda, aquesta setmana també s’han col·locat càmeres als accessos del passeig Doctor Pearson, però en aquest cas són per confirmar que els vehicles que hi entren tenen permís per accedir a aquesta via per a vianants.

De moment, les càmeres encara no estan en marxa ja que, prèviament, cal que el personal de l’Ajuntament que les controlarà faci la formació pertinent, també en matèria de protecció de dades. A més, abans de connectar-les, s’informarà a la població.

Parlen al vídeo: MARIA PILAR CASES, ALCALDESSA DE TREMP