MónNatura Pirineus, l’equipament que la Fundació Catalunya la Pedrera té a les Planes de Son, al Pallars Sobirà, ha reobert aquest cap de setmana, després de mesos de tancament obligat a causa de la pandèmia. El centre, doncs, ha iniciat la dinovena temporada i ho ha fet amb una programació especial dedicada a la descoberta de la fauna i els seus rastres.

Una de les activitats que es va posar en marxa l’any passat i que enguany s’amplia és Descalçat als Pirineus.

Des de la Fundació Catalunya la Pedrera destaquen que tant a les activitats com a l’allotjament s’han extremat les mesures de precaució davant de la covid-19. Si tot va segons el previst, enguany la temporada acabarà al gener i el centre reobrirà al febrer, com feia habitualment abans de la pandèmia.

Parlen al vídeo: LLUÍS MARTÍNEZ, coordinador de Món Natura Pirineus