Malgrat els indicadors de la covid-19 han millorat al conjunt de Catalunya i també a Cerdanya, dues escoles de la comarca han hagut de tancar per registrar algun cas de coronavirus. Concretament, l'escola Portella Blanca de Lles i l'escola Pere Serret de Martinet. Totes dues formen part de la ZER Baridà-Batllia. Recordem que l'escola de Martinet ja va haver de tancar a mitjans de març pel mateix motiu.

A Catalunya, ha baixat a 447 el nombre de grups escolars confinats, 136 menys que divendres passat.

Pel que fa als indicadors, aquest dimecres el risc de rebrot a Cerdanya es situa en 112, mentre que la taxa de reproducció del virus és d'1,03. En el cas de Puigcerdà, la taxa és inferior, es situa en 0,35. Dilluns era de 181.

El nombre d'ingressats a l'Hospital de Cerdanya amb covid-19 ha baixat en els darrers dies. Actualment hi ha només un pacient hospitalitzat.

Mentrestant segueix el procés de vacunació. Aquest dijous es podran vacunar els cerdans de 50 a 59 anys al Centre d'Atenció Primària de Puigcerdà. Hi ha 260 vacunes de la primera dosi disponible i la que s'administrarà serà la Moderna.