El territori de l’Alt Urgell és l’escenari protagonista de la nova novel·la de Vicenç Llorca, ‘Simfonia de tardor’, que s’ha presentat a Organyà. Aquesta tercera obra parla sobre la complexitat de les relacions amoroses, amb el protagonisme també de la música.

El protagonista del llibre, Marc Giralt, un prestigiós músic gironí decideix retirar-se a Organyà per crear una simfonia i tancar d’aquesta manera la seva trajectòria. El retrobament amb un amor fugaç de joventut el farà tornar a enamorar-se, però uns fets inesperats provocaran la seva misteriosa desaparició.
L’obra transcorre entre Organyà, la Seu d’Urgell, Cava i Andorra per la vinculació de l’escriptor barceloní des de fa molts anys amb el municipi ganxo.

‘Simfonia de tardor’, juntament amb els altres dos llibres ‘Tot el soroll del món’ i ‘Aquell antic missatge de l’amor’ tanca el procés de reflexió sobre l’amor i la felicitat.

Parlen al vídeo: VICENÇ LLORCA, ESCRIPTOR