El Casal d’Estiu de la Seu d’Urgell tindrà aquest any relació amb la natura i la història de la comarca, sota el lema ‘Descobrim els nostres tresors’. Aquesta activitat tindrà lloc del 28 de juny al 27 d’agost a l’escola Pau Claris. Les famílies podran escollir torns d’una setmana o d’una quinzena.

L’objectiu de la temàtica d’aquest any és treballar les arrels del territori posant en valor les trementinaries, la pagesia, l’arqueologia i els camins, entre altres. Aquesta activitat d’estiu s’adreça a infants des de P3 fins a sisè de primària.
El casal prendrà les mesures indicades pel PROCICAT i, per tant, les dates d’inici i fi es poden veure afectades segons l’evolució de la pandèmia. Així com els protocols que s’aplicaran diàriament com mantenir distància de seguretat, formació del personal o realitzar les activitats a l’aire lliure.

L’horari del casal serà de 9h del matí a dos quarts de dos de la tarda, tot i que hi haurà servei d’acollida des de tres quarts de vuit del matí fins les 14h de la tarda i opció de menjador.

Parlen al vídeo: NÚRIA TOMÀS, REGIDORA D’INFÀNCIA