El ple de l’Ajuntament de Tremp ha rebutjat, amb els set vots de l’equip de govern, la proposta feta per Compromís per Tremp, a l’oposició, de demanar a la Generalitat l’aturada de les obres de la rotonda al nord de la població. En una sessió extraordinària convocada automàticament arran de la petició de l’oposició, Compromís ha tornat a reclamar a l’equip de govern que l’Ajuntament demani la paralització de les obres, en considerar que el punt giratori perjudicarà la zona. Des de l’equip de govern, però, han deixat clar que no ho faran perquè creuen que cal ordenar aquell indret.

Per la seva banda, des de l’oposició han assegurat que la construcció d’aquesta rotonda no està prevista al Pla d’Ordenació Municipal, un document que té rang de llei, i que únicament es contempla en un pla de mobilitat, al qual han tret rellevància.

Recordem que els treballs els executa la Generalitat, ja que afecten el tram urbà de la carretera C-13, a la zona de la Fontvella. Les obres, que ja han començat, han rebut el rebuig d’alguns veïns de la zona, que diuen que amb la rotonda perdran espai d’aparcament i que els provocarà més molèsties de trànsit.

Parlen al vídeo: MARIA PILAR CASES, ALCALDESSA DE TREMP - SÍLVIA ROMERO, CAP DE L’OPOSICIÓ A L’AJUNTAMENT DE TREMP