El nou parc infantil que havia d’obrir les seves portes aquest dilluns a Oliana ha de seguir tancat per unes destrosses realitzades al terra de la zona per a infants.

L’ajuntament del municipi ha rehabilitat el parc infantil del costat del consistori, el de la baixada del Sant Nom i la zona de jocs de dins el col·legi de primària. S’han realitzat instal·lacions noves en les quals ja fa aproximadament un mes que s’hi treballa.
Aquest dilluns, s’havia d’obrir la zona per als més petits, però s’han trobat unes destrosses al terra que han obligat que es mantingui tancada. L’empresa que ha dut a terme les actuacions, ha tapat temporalment els forats.

Aquest divendres es realitzarà una anàlisi per saber com s’instal·larà de nou el terra i el pressupost que suposarà.

Parlen al vídeo: CARME LOSTAO, ALCALDESSA D’OLIANA