Les àrees de Promoció Econòmica i Joventut del Consell Comarcal de Cerdanya han lliurat aquest dimarts els premis de la 7a edició del Concurs de Projectes Empresarials, un certamen adreçat als i les alumnes de 2n de Batxillerat de l'Ins Pere Borrell de Puigcerdà. L'objectiu és promoure les idees empresarials i l'esperit emprenedor entre els joves estudiants de la comarca. En aquesta ocasió hi han participat 8 alumnes i hi ha hagut un guanyador, en Pau Bombardó, qui ha estudiat la viabilitat econòmica d'un setmanari digital anomenat 'El Pregoner cerdà'.

El premi que ha rebut el guardonat ha estat 500 euros, que serviran per costejar les despeses relacionades amb el primer curs dels estudis universitaris.
Des del Consell Comarcal aposten per incentivar l'emprenedoria i que els joves dissenyin projectes que tinguin en compte el territori. A més, també creuen que aquest tipus de premis serveixen per donar a conèixer els serveis i suport que poden trobar a l'ens cerdà.

Els alumnes que participen a aquest concurs cursen l'assignatura d'Economia i, com a projecte final, han de presentar un pla empresarial. Aquells que ho desitgen poden participar al certamen del Consell Comarcal. Segons el nombre de participants, s'estableix un, dos o tres premis.

Parlen al vídeo: PAU BOMBARDÓ, ALUMNE 2N BATX INS PERE BORRELL PUIGCERDÀ - ANNA DÍAZ, TÈCNICA PROMOCIÓ ECONÒMICA CC CERDANYA