L'entitat Cerdanya en Acció pel Clima organitza aquest dissabte de 9 a 12h una recollida de residus a la zona de la Pedragosa de Puigcerdà. Serà una activitat oberta a tothom on l'objectiu és netejar tot aquest entorn, prendre consciencia de la gran quantitat de deixalles que hi ha als nuclis urbans i als entorns naturals i, a finalment, tenir cura de la comarca. I no només es farà aquest dissabte sinó que Cerdanya en Acció pel Clima vol que la iniciativa es faci cada mes.

En la neteja que es va fer a l'abril, es van recollir envasos de vidre i de plàstic, llaunes, mascaretes, tovalloletes humides, papers i tota mena de residus. I tot, en escassos metres.

En aquesta ocasió s'ha escollit el Camí de la Pedragosa de Puigcerdà però també s'organitzaran neteges de l'entorn a altres zones i municipis.

El punt de trobada de dissabte serà l'aparcament de la rotonda d’entrada a Puigcerdà. Com hem dit, tothom que vulgui pot participar a la iniciativa. Només ha de respectar les mesures de prevenció de la covid19, com utilitzar la mascareta, i també portar guants.

Parlen al vídeo: NÚRIA BURGADA, MEMBRE CERDANYA EN ACCIÓ PEL CLIMA