Alins recuperarà aquest estiu una de les celebracions més emblemàtiques de la Vall Ferrera, la Fira del Ferro Pirinenc, que enguany arribarà a l’onzena edició. La pandèmia va obligar a suspendre-la l’any passat, però enguany els seus organitzadors han decidit tornar a programar-la, els dies 9, 10 i 11 de juliol, amb un format adaptat a la situació sanitària.

El que enguany tampoc es podrà celebrar, a causa de la pandèmia, serà la baixada de falles. Els seus organitzadors han decidit no dur a terme els actes de la festa, en no disposar ni dels espais ni de la infraestructura necessàries per poder acollir a tanta gent. En el cas d’Isil, i igual que l’any passat, es mantindrà la baixada de falles, però en un format restringit als veïns i veïnes.

Parlen al vídeo: MANEL PÉREZ, ALCALDE D’ALINS