Baldo Farré és investit aquest vespre com a nou alcalde de Sort després que Raimon Monterde renunciés al càrrec en el darrer ple del consistori. Tant Raimon com Baldo formen part de l’agrupació municipal Som Poble.

Amb la marxa de Monterde entra com a regidor Pere Bascones, qui ocuparà les regidories de cultura, comunicació i turisme.
D’altra banda, també en la mateixa roda de premsa s’ha anunciat l’entrada al govern municipal del grup Junts per Sort, amb 2 regidors, i amb qui ja fa temps que l’equip de govern col·labora i el qual va facilitar la investidura de l’alcalde ara fa 2 anys.

Imma Gallardo assumeix les regidories de caire més social amb salut, benestar social i educació, i Josep Maria Rabassa, l’altre regidor de Junts, assumeix promoció econòmica i comerç.

Parlen al vídeo: BALDO FARRÉ, ALCALDE DE SORT - IMMA GALLARDO, 2A TINENTA ALCALDE DE SORT