Licitades les obres d’un heliport H24 al costat d’on es situa l’Aeroport Andorra – La Seu d’Urgell. La nova infraestructura donarà servei nocturn a emergències sanitàries o forestals davant la necessitat de tenir cobertura aèria a la zona.
El Departament de Territori i Sostenibilitat ha decidit construir aquest nou heliport a l’exterior de l’aeroport, just al costat de la tanca. L’actual infraestructura permet realitzar tot tipus d’operacions, entre la sortida i la posta del sol. Aquesta nova obra suposarà el seguiment de l’activitat a la nit.
En aquesta nova estructura hi operaran helicòpters del Servei d’Emergències Mèdiques de Catalunya, tot i que ocasionalment hi podran tenir servei altres serveis estatals o andorrans.
El pressupost de l’obra és de 155.000 euros i s’haurà d’executar en un termini de tres mesos perquè pugui estar operatiu a finals d’estiu.
Aquestes obres formen part del conveni que es va signar el 2018 entre el SEM i el Servei Andorrà d’Atenció Sanitària que han escollit aquesta zona com a punt estratègic.