El Servei d’Esports de la Seu amplia les activitats esportives d’estiu fins al setembre, normalment les estades tenien lloc fins a la celebració de la festa major, però davant la gran demanda per part dels pares per disposar d’activitats fins que comenci el curs escolar, l’ajuntament ha decidit ampliar-ne els terminis.

Les dues propostes de l’estiu són: ‘A l’estiu, Tot l’Esport’ que tindrà lloc del 28 de juny al 30 de juliol, i ‘A l’Estiu, Aventura’ del 2 d’agost al 10 de setembre. En els dos casos s’inclou servei d’acollida a partir de les 8 del matí, dinar i piscina municipal.
Les inscripcions es poden realitzar únicament de forma telemàtica i les estades seguiran amb normatives COVID, el nombre de participants serà limitat, tot i que aquest any es pot tornar a oferir menjador.

Les activitats van dirigides a infants i adolescents, d’entre 6 i 15 anys, i el preu de cada torn és de 57 euros.

Parlen al vídeo: CARLOS GUÀRDIA, REGIDOR D’ESPORTS