L’ajuntament de la Seu d’Urgell treballa en un pla per dinamitzar el comerç local i la compra de productes de proximitat. En una primera fase d’aquesta iniciativa s’ha posat a disposició de la ciutadania, tant de la ciutat com de fora, una enquesta anònima.

Aquest pla vol conèixer els hàbits de consum i la valoració del teixit comercial de la ciutat, per saber en quin moment es troba actualment i detectar problemàtiques i debilitats amb les quals treballar.
En una segona fase es crearan estratègies i campanyes per millorar el sector comercial local. També es treballa en una altra enquesta que es farà arribar als negocis de la ciutat.

El qüestionari que es pot realitzar de manera presencial o a través de la pàgina web de l’ajuntament, ja té més de 1.000 respostes, es calcula que de moment hi ha participat un 10% de la població de la Seu.

Parlen al vídeo: NÚRIA TOMÀS, REGIDORA DE COMERÇ DE LA SEU D’URGELL