Avancen a bon ritme les obres d'ampliació de la Biblioteca Comtat de Cerdanya de Puigcerdà. Els treballs, que van començar a principis de març, permetran guanyar nous espais per activitats socials i culturals al centre de la vila. L'actuació planteja situar la sala infantil i una sala d'actes de petit format on fins ara hi havia el casal d'avis Sant Domènec, al Passeig 10 d'abril.

Com es pot veure a les imatges, ja es poden distingir les diferents zones: la sala de lectura per nens i nenes es situarà en un costat i en l'altre s'hi ubicarà una sala polivalent. L'espai on fins ara hi havien els llibres i contes infantils serà una sala de publicacions del Pirineu.

S'espera que el gruix de l'obra acabi al juny. Després es col·locarà el nou mobiliari i s'hi traslladarà el material, amb l'objectiu de poder començar a utilitzar les noves instal·lacions al setembre.

El projecte d'ampliació de la biblioteca compta amb una subvenció de 400.000 euros de la Generalitat. A banda d'aquest ajut, l'ajuntament i la diputació també hi destinaran una partida.

Parlen al vídeo: Mª ÀNGELS TERRONES, DIRECTORA BIBLIOTECA COMTAT CERDANYA