L'Àrea de Turisme del Consell Comarcal organitza aquest cap de setmana una nova visita guiada a les esglésies de Cerdanya. En aquesta ocasió, diumenge es farà l'itinerari de les esglésies de la solana, començant per la de Santa Maria d'All. Després, els participants coneixeran les esglésies de Santa Maria de Quadres (Isòvol), Santa Cecília de Bolvir i Sant Climent de Talltorta.
'Les claus de les esglésies de Cerdanya’, com s'anomenen les visites, proposa també un itinerari per l'obaga, amb parada a Santa Maria de Talló, Sant Julià de Pedra, Sant Joan Baptista de Riu i Sant Pere d’Alp.
El preu per són 12 euros i per inscriure's a l'activitat s'ha de fer a la web cerdanya.org.
El Patronat de Turisme de Cerdanya va engegar el 2019 aquesta oferta per descobrir l’interior de les esglésies, que acostumen a estar tancades al públic. Va tenir molt bona acollida i per això s'ha optat per mantenir les visites al llarg de l'any. En aquesta època de l'any, es programen cada dues setmanes, alternant les visites a la solana i a l'obaga de la vall.