Presentat el projecte que uneix la xarxa de camins que hi ha al voltant de la Seu d’Urgell i de Valls de Valira, que ha estat impulsat per l’Associació Marxa Nòrdica i compta amb la col·laboració de l’empresa PEUSA i amb l’administració pública: l’ajuntament de la Seu i l’Institut per al Desenvolupament i la Promoció de l’Alt Pirineu i Aran.

La iniciativa que va néixer fa un any en plena pandèmia, va veure l’augment de turisme que hi hauria a la zona del Pirineu i per aquesta raó vol fer un manteniment dels camins ja existents a aquesta zona, en complement també al projecte del Consell Comarcal Camina Pirineus.

Es preveu que aquesta iniciativa sigui una primera prova pilot per seguir treballant amb els camins de tota la comarca.

Aquest cap de setmana s’ha creat una jornada de voluntariat per netejar els camins més pròxims a la Seu que finalitzarà amb un dinar a la natura.

Parlen al vídeo: PERE PORTA, DIRECTOR IDAPA - FRANCESC VIAPLANA, VICEALCALDE LA SEU D’URGELL - MARCEL DORNA, DIRECTOR GENERAL DE PEUSA - ALBERT DE GRÀCIA, ASSOCIACIÓ MARXA NÒRDICA CADÍ-PIRINEUS-ANDORRA