L'Associació Cerdanya Musical ja sap quan podrà estrenar Els Productors, de Mel Brooks, una obra que havia de portar a escena l'estiu passat però, degut a la situació sanitària, va acabar ajornant. Primer al novembre i finalment al 2021.
Així, doncs, les dates de representació seran el dia 2 de juliol a les 21h i el 4 de juliol a les 17h i a les 21h. Com sempre, es faran al teatre del Casino Ceretà de Puigcerdà i durant la Setmana Cultural del Roser.
Les entrades es podran adquirir a través de la plataforma www.codetickets.com a partir del 21 de juny. L’obra no és recomanada per menors de 10 anys i l’aforament estarà reduït al 70% de capacitat segons indiquen els actuals protocols del PROCICAT.
Els espectadors d'aquest musical coneixeran un productor de Broadway que, juntament amb un comptable mediocre, planeja fer una estafa produint una peça que sigui un fracàs financer. Pretenen aconseguir 2 milions de dòlars per produir una obra que costi molts menys, quedar-se amb la resta i retirar-se a Rio de Janeiro. Però no tot resultarà com ells esperen.
Serà el novè musical que estrena la companyia cerdana, després d'altres com Grease, Moulin Rouge o El rei lleó.