Aquest dimecres al migdia, Endesa i l’Ajuntament del Pont de Suert han signat un conveni on s’estipula la cessió de diferents equipaments de la companyia elèctrica al consistori per a ús veïnal.

Endesa remarca la satisfacció de poder fer aquesta cessió i també que serveix com a culminació del setanta-cinquè aniversari d’Enher.

Des del Pont de Suert es destaca que aquesta cessió culmina també una època que es va iniciar fa 70 anys amb l’auge hidroelèctric que va suposar un boom demogràfic a la comarca de l’Alta Ribagorça; moment en què la companyia elèctrica va construir tot un seguit d’equipaments esportius i culturals per a ús dels seus treballadors. Amb el temps els equipaments es van anar obrint a la resta de la població però amb condicions diferents fins que amb el pas dels anys tots els veïns i veïnes han gaudit de l’accés a les instal·lacions amb les mateixes condicions. Aquest dimecres amb la signatura del conveni s’ha posat sobre paper l’ús públic amb igualtat de condicions per a tothom.

Parlen al vídeo: JOSE ANTONIO TROGUET, ALCALDE DEL PONT DE SUERT - JULIO PANEA, RESPONSABLE REAL ESTATE DE IBERIA PARA ENDESA