El Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) ha obert un Punt d’Atenció Permanent (PAP) a Cerdanya per poder oferir una atenció més personalitzada als usuaris de la comarca. La nova oficina s’ha ubicat a la seu del Consell Comarcal, a la plaça del Rec de Puigcerdà. Des d'aquí s'atendrà a les empreses i persones de Cerdanya en matèria d’ocupació i intermediació. D'aquesta manera s'evitarà que els cerdans s'hagin de continuar desplaçant a altres capitals comarcals, com ara Ripoll, per fer algun tràmit laboral.

L’atenció del SOC continua sent telefònica, en horari d’oficina al matí, i tan sols caldrà acudir al PAP de forma presencial amb cita prèvia.

La nova oficina anirà desplegant tota la cartera de serveis del SOC com ara els tràmits relacionats amb la demanda d’ocupació, informació professional i de l’àmbit laboral, orientació professional, informació sobre processos d’acreditació de competències, tramitació de la Renda Garantida Ciutadania o altres tramitacions de documentació.

Parlen al vídeo: JOAQUIM JORDÀ BOSCH, DIRECTOR OFICINA TREBALL RIPOLL