Ja han finalitzat els treballs de construcció del nou carril per a vianants i ciclistes de Prats i Sansor. Amb aquesta actuació, el consistori ha aconseguit connectar el nucli de Prats amb un dels seus principals veïnats, el carrer Salvador, conegut com a Barri Indústria. És un nucli on hi viu una trentena de persones, les quals havien de caminar pel voral de la carretera per anar d'una zona a l'altra, amb el perill que això comportava.
El nou carril fa uns 200 metres de llargada i uns 2 metre d'ample. S'ha separat de la carretera amb una tanca i també compta amb il·luminació perquè es pugui utilitzar quan es fa fosc.
El projecte ha suposat una inversió de 80.000 euros, dels quals la Generalitat n'ha finançat més de 60.000 a través d'una subvenció del Pla Únic d'Obres i Serveis (PUOSC).
El barri Indústria és un dels nuclis més poblats del municipi, ja que aquesta trentena de veïns i veïnes representa el 40% dels empadronats al terme. Alguns d'aquests són infants que van a l'escola Sant Serni de Prats, els quals a partir d'ara, podran fer servir el nou carril per anar i tornar de classe.