L’Emocionari literari és la nova experiència que es podrà viure al Museu Diocesà d’Urgell amb l’objectiu d’unir expressió artística i paraula escrita. Aquest nou projecte es tracta d’un itinerari on el visitant podrà escoltar que expressen les obres més rellevants del museu a través de la veu d’escriptors contemporanis.

Alguns dels escriptors escollits per aquest projecte són poetes i novel·listes com: Fernando Pessoa, Lev Tolstoi, Maria Mercè Marçal o Albert Vilaró.
Aquest nou projecte s’ha realitzat amb el suport del Departament de Cultura i l’Institut d’Estudis Ilerdencs.

L’Emocionari literari es presentarà el pròxim 21 de maig a les 19h del vespre amb un espectacle que recorrerà la catedral amb el poeta Josep Pedrals, els músics Marc Egea i Arnau Obiols i l’Escola Folk del Pirineu.

Parlen al vídeo: CLARA ARBUES, DELEGADA DEL PATRIMONI CULTURAL DEL BISBAT D’URGELL - JORDI QUER, TÈCNIC DE CULTURA I PATRIMONI