L'ajuntament de Bolvir està decidit a tirar endavant la construcció de dues rotondes a la N260, al seu pas pel terme municipal. Una es situaria a l'entrada de les urbanitzacions de Sallens i la Pleta i l'altra sota la urbanització de la Corona. A més, també preveu fer un pas soterrat en aquest punt. L'equip de govern s'ha reunit tres vegades amb representants de Carreteres de l'estat a Catalunya per demanar que es tiri endavant el projecte. L'ajuntament els ha avançat que està disposat a finançar el 50% del seu cost, tot i que no ha rebut la resposta que esperava.

El consistori vol construir aquestes rotondes per millorar la seguretat d'aquest vial, on sovint hi ha accidents, alguns amb víctimes mortals. Per això, l'equip de govern no entén com carreteres de l'estat no aposta per trobar una solució i més comptant amb la predisposició de l'ajuntament.

L'ajuntament espera poder desencallar el projecte i poder construir les dues rotondes. Recordem que fa uns mesos va instal·lar en aquest tram de la N260 dos radars pedagògics. Tot plegat per mirar de reduir la sinistralitat en aquest vial.

Parlen al vídeo: ISIDRE CHIA, ALCALDE DE BOLVIR