Aquest cap de setmana Talarn, al Pallars Jussà, s’ha omplert de circ. Els infants de la comarca i comarques veïns han pogut gaudir de diferents activitats i espectacles a la Fira del Circ de Sant Martí de Talarn.

Una fira on normalment participen també el divendres abans les escoles de la zona i que es fa en diferents places i carrers del poble. Però enguany per la situació de pandèmia s’ha centralitzat a la posta poliesportiva i amb les mesures pertinents.

La fira del circ de Talarn creix any rere any i han estat seleccionats pel projecte Pobles de circ que organitza l’associació de professionals del circ de Catalunya i el departament de cultura i durant aquest estiu es podran veure 6 actuacions de circ al poble en el marc del projecte.

Parlen al vídeo: ORIOL PONS, TÈCNIC AJUNTAMENT DE TALARN