L’Ajuntament de la Pobla de Segur està sanejant l’arbrat del municipi. Una part important dels treballs s’han dut a terme als jardins de casa Mauri, al parc Alcalde Boixareu i a la sequoia de la Residència. On hi ha arbres de mides força grans i que necessitaven un manteniment i sanejament. Però a més s’està fent una revisió de tots els arbres del municipi, ja que alguns s’han hagut de talar i substituir per altres. A més s’implementa una tècnica nova, en la qual les branques retirades es trituraran i el resultat servirà per posar-ho als voltants dels arbres i millorar les condicions d’adobament.

També s’han retirat una quarantena de xiprers de la part posterior del cementiri, ja que les arrels estaven afectant a les parets dels nínxols.

Parlen al vídeo: MARC BARÓ, ALCALDE DE LA POBLA DE SEGUR