Rialp està reformant el passeig principal del poble, Flora Cadena, que és on hi ha la majoria del comerç del poble i s’havien detectat filtracions d’aigua. Es tracta d’una actuació que s’ha fet amb el vistiplau dels veïns i veïnes de la zona, que han participat en la tria del disseny final.

L’obra ha tingut un cost de 41.000 euros i s’ha finançat a través del Fons local de la Diputació de Lleida i en breu estarà enllestida.
També s’està duent a terme una obra de millora a la plaça de les Antigues Escoles, a través del Pla únic d’obres i serveis.

S’arreglen els subministraments, sobretot clavegueram i la canalització de reg i el paviment. Es tracta d’una obra que l’equip de govern fa molt temps que té en ment de fer i també molt reivindicada pels veïns i veïnes de Rialp.

Parlen al vídeo: GERARD SABARICH, ALCALDE DE RIALP