Inaugurada la nova seu del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya de les comarques de l’Alt Pirineu i Aran que es situa al barri antic de la Seu d’Urgell.

La celebració de l’acte ha coincidit amb la setmana de l’arquitectura i la commemoriació dels 20 anys de la delegació del col·legi amb una publicació que en recull la seva història.

Les autoritats que han participat en la presentació de l’edifici han destacat la importància de descentralitzar l’administració i fer-la més propera a les persones i a la diversitat del territori català.

La inauguració de la nova seu vol demostrar que la implicació dels arquitectes és vital en un territori per donar resposta a les necessitats de la població.

En l’acte també s’ha destacat el valor del nou edifici per haver rehabilitat un habitatge antic del centre històric de la ciutat.

Parlen al vídeo: RICARD LOBO, DELEGAT DEL COAC A L’ALT PIRINEU I ARAN - ROSA AMORÓS, DELEGADA DEL GOVERN A L’ALT PIRINEU I ARAN - AGUSTÍ SERRA, SECRETARI D’AGENDA URBANA DE LA GENERALITAT - ASSUMPCIÓ PUIG, DEGANA COL·LEGI ARQUITECTES DE CATALUNYA