Tall de llum al bloc de pisos ocupat de la plaça Europa a la Seu d’Urgell on hi ha més de trenta habitatges ocupats, en una desena d’aquests hi ha famílies vulnerables o persones grans.
L’empresa PEUSA ha aturat el subministrament elèctric a l’edifici per raons de seguretat, ja que si es produís algun incident seria culpa de la companyia. Cal recordar que en aquests habitatges ja s’han produït dos conats d’incendi i un d’important aquest gener.

Tot i que des del consistori es reconeix que a la ciutat falten habitatges socials i recursos per persones amb necessitats, recorden que el primer pas per aconseguir les ajudes necessàries és presentar tota la documentació necessària al Consorci d’Atenció a les Persones.

La companyia elèctrica ha estat fent treballs a la zona perquè no hi puguin haver més connexions irregulars.

Parlen al vídeo: MARIAN LAMOLLA, REGIDORA