El Club Esportiu Cerdanya Pirineus i l’Ajuntament de Bellver han organitzat una nova prova esportiva popular de caràcter solidari. Es tracta de la Tres Voltades, una cursa no competitiva pensada per als aficionats al trail running que se celebrarà en aquesta primera edició el dia 29 de maig.

A partir de les set del matí i fins les nou de la nit, els corredors iniciaran i acabaran el recorregut a Talló. S'han establert tres circuits d'uns 20 km i un desnivell de mil metres. Seran tres voltes diferents, d'aquí el nom de la prova. Els participants podran triar el seu recorregut en funció de les seves preferències.

Serà una prova solidària perquè els participants faran un donatiu de menjar que anirà a parar al Banc dels Aliments i d'allà es repartirà a les famílies de la comarca amb dificultats.
Els responsables del Club Cerdanya Pirineus han posat a disposició dels aficionats a l’esport un portal web amb els tracks de les rutes per descarregar-les i poder seguir-les amb els dispositius amb GPS. Esperen la participació d'unes 60 persones i les inscripcions ja estan obertes.

Parlen al vídeo: JOSEP GONZÀLEZ, ORGANITZADOR 'TRES VOLTADES'