Accident de buggy a la zona del Coll d’Ares a Fígols i Alinyà aquest dijous a la tarda. Un grup de francesos es trobava amb els vehicles esportius fent una excursió per la zona quan un d’ells s’ha sortit del camí per causes que es desconeixen.

El buggy ha baixat uns 200 metres pel pendent de la muntanya, l’home afectat amb greus contusions a tot el cos ha estat traslladat en helicòpter a l’hospital Arnau de Vilanova a Lleida on es troba estable. Tot i això, l’estructura del vehicle ha quedat intacta.

En el lloc de l’incident s’hi han desplaçat dotacions terrestres de Mossos d’Esquadra, dos ambulàncies i Bombers de la Seu i Organyà en totterrenys. Per mitjà aeri hi han assistit helicopters del Servei d’Emergències de Catalunya i el Grup de Recolzament d’Actuacions Especials dels Bombers.

L’avís s’ha rebut al voltant de les quatre de la tarda i els treballas han durant més de dues hores.