Es creen nous canals de Telegram per fer arribar la informació als usuaris. D’una banda, el Centre Empresarial i Tecnològic de l’Alt Pirineu ha engegat un canal per difondre accions i activitats.

Aquesta iniciativa vol fer arribar la informació de l’Àrea de Promoció Econòmica i Treball del Consell Comarcal, principalment, a empresaris emprenedors i persones treballadores. Complementa també les plataformes amb les quals ja es treballava com Facebook i Twitter.
D’altra banda, el Consell Consultiu de la Gent Gran de l’Alt Urgell, juntament amb els Mossos d’Esquadra i el Consorci d’Atenció a les Persones han obert també un canal a Telegram per fer arribar informació interessant per majors de 65 anys.
El Punt Òmnia de la Seu d’Urgell ha creat un taller gratuït per ensenyar el funcionament de l’aplicació que es realitzarà en dues sessions formatives.

Per poder assistir als tallers s’ha de realitzar inscripció prèvia presencialment al Consorci d’Atenció a les Persones de l’Alt Urgell, del 17 al 21 de maig.

Parlen al vídeo: JOSEFINA LLADÓS, PRESIDENTA CCAU