L’ajuntament d’Oliana proposa la creació d’un carnet jove a l’Àrea d’Esports del poble per fomentar l’activitat física entre els joves. En l’últim ple del consistori s’ha aprovat la modificació de les taxes d’esports.

En aquesta revisió de tarifes s’afavoreix a infants, joves i persones grans a través de l’eliminació de la matrícula, que fins ara era de 36 i 24 euros respectivament. La quota trimestral pels dos grups d’usuaris serà de 20 euros i si es prefereix fer-la de manera anual serà de 70 euros, suposa una reducció de 50 euros per la gent gran.
L’abonament d’estiu per la piscina veurà una pujada de preu per incentivar la inscripció a l’àrea d’esports durant tot l’any. Aquests canvis entraran en vigor a partir del mes de juny.

Per altra banda, l’ajuntament preveu instal·lar a la pista de tenis que no s’està utilitzant una pista de vòlei platja a l’estiu.

Parlen al vídeo: CARME LOSTAO, ALCALDESSA D’OLIANA